Hae

lauantai 13. elokuuta 2016

Uusi tilaus Zooplussalta

Tein tilauksen Zooplussalle pari viikkoa sitten perjantaina ja tämän viikon tiistaina tuotteet saapuivat kotiin. Tilasin tällä kertaa kaksi pajutunnelia, heinä-porkkana-mökin, pienen heinämökin, kolmihaaraisen heinätunnelin sekä ison heinämökin.

Pajutunnelit pantiin pahvilaatikkoon yhden käyttämättömän pajutunnelin seuraksi, koska nykyinen käytössä oleva pajutunneli on vielä marsuille käyttökelpoinen. Pieni heinämökki sijoitettiin kyljelleen käännettynä heinäkoriksi marsujen häkkiin. Heinä-porkkana-mökki, kolmihaarainen heinätunneli sekä iso heinämökki laitetaan aina marsujen jaloittelualueelle, kun marsut jaloittelevat keittiössä. Entinen, käytössä ollut heinäkori, heinä-porkkana-mökki sekä kolmihaarainen tunneli heitettiin pois täysin palvelleina. Uudessa pienessä heinämökissä on aukko katossa, kun sen kääntää kyljelleen, mutta se ei käyttöä haittaa, koska marsut eivät kiipeä sen päälle.


Iltapäivällä oli mukava sisustaa keittiön jaloittelualuetta, kun oli uusia virikkeitä. Tässä keittiö eteisestä päin kuvattuna.


Ruokailutilasta päin kuvattuna.


Marsut kiertelivät keittiössä ja tutkivat uudet ja vanhat virikkeet.


Sitten mentiin tuohon nurkkaukseen, johon mennään aina, kun halutaan välillä levähtää.


Erityisesti uuden porkkanakattoisen mökin oviaukkoja on mukava purra molempien. Mieheni teki siihen toisen oviaukon lyhyelle sivulle.


Sitten taas tutkittiin ympäristöä.


Iso heinämökki on ollut suosittu paikka.


Seuraavana päivänä sisustin keittiön taas eri tavalla. Se on helppoa, kun on paljon virikkeitä - sekä vanhoja että uusia. Eteisestä kuvattuna.


Ruokailutilasta kuvattuna.


Marsut liikkuvat usein porukalla kohteesta toiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti